6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Παιχνιδιού στο Scratch

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι η συμμετοχή με τίτλο “Περιπέτεια κάτω από την Ακρόπολη”, των μαθητών της Α’ και Β’ Γυμνασίου του ΕΓΛ Λονδίνου, διακρίθηκε στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιχνιδιού στο Scratch και κατέκτησε το 2ο βραβείο! 
Τα παιδιά,αξιοποιώντας με ενθουσιασμό την αλγοριθμική σκέψη και τη φαντασία τους, υπό την καθοδήγησή της καθηγήτριάς τους κας Β. Σκαρμέα αλλά και με άψογη εξ αποστάσεως συνεργασία μεταξύ τους, δημιούργησαν ένα πρωτότυπο παιχνίδι με ερωτήσεις γνώσεων, παζλ και τρισδιάστατο λαβύρινθο!
Αν και ο βαθμός δυσκολίας ήταν υψηλός λόγω των δυσμενών συνθηκών της πανδημίας, οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην εξ αποστάσεως συνεργασία τους! Επίσης, το εγχείρημα καθ΄όλη τη διάρκεια της υλοποίησής του πλαισιώθηκε από την αμέριστη υποστήριξη του Διευθυντή του σχολείου κ.Ακρίβου αλλά και της Συντονίστριας του Γραφείου Εκπαίδευσης κας Τσιλογιάννη.  Όλοι οι  εκπαιδευτικοί ευχόμαστε για τους μαθητές και στα επόμενα επιτεύγματά τους πάντα με την καλή διάθεση και τη συστηματική προσπάθεια που τους διακρίνει.


Τα αποτελέσματα του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού στο Scratch


Δείτε και παίξτε το παιχνίδι εδώ!