Αποτελέσματα Εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας Οκτωβρίου 2021

Proshol Agogi logo

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκαν και τη φετινή χρονιά οι εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας. Τα ακόλουθα γραφήματα δείχνουν τα ποσοστά επιτυχίας των υποψηφίων: 

(τα στατιστικά στοιχεία των Εξετάσεων Ελληνομάθειας μπορείτε να δείτε και στο σχετικό έγγραφο)

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα

Κάθε υποψήφιος/-ια μπορεί να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της εξέτασής του/της μπαίνοντας στην ιστοσελίδα http://www.greek-language.gr/certification/results/index.html , μετά τις 15.00 και χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία:

α) κωδικό αριθμό εξεταστικού κέντρου,

β) κωδικό αριθμό υποψήφιου/-ας και

γ) επίθετο υποψήφιου/-ας (Προσοχή ! Θα πρέπει να γραφτεί όπως ακριβώς υπάρχει στην κάρτα υποψηφίου)

 

Επανεξέταση εξεταστικών τετραδίων

Σε περίπτωση αποτυχίας, κάθε υποψήφιος/-ια έχει το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμεί, να ζητήσει γραπτώς από το ΚΕΓ την επανεξέταση των εξεταστικών τετραδίων του/της.

Αιτήσεις επανεξέτασης θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση ellinomatheia@komvos.edu.gr  έως τις 21 Ιανουαρίου 2022. Μετά την υποβολή της αίτησης, ο ενδιαφερόμενος/η ενδιαφερόμενη πρέπει να καταβάλει το ποσό των 60€ στον τραπεζικό λογαριασμό που θα του/της δοθεί από το ΚΕΓ.

Οι παραπάνω ανακοινώσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας http://www.greek-language.gr/certification/news/index.html 

 

Περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις πιθανές ερωτήσεις σας μπορείτε να λάβετε από το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης Λονδίνου στο τηλέφωνο 0044(0)2072215977 ή στην ιστοσελίδα μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ